Rijscholen in Zwartebroek

1 rijschool gevonden in Zwartebroek

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Zwartebroek of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Zwartebroek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Zwartebroek werken ook in plaatsen als Achterveld, Amersfoort, Barneveld, De Glind, Hoevelaken, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Terschuur, Voorthuizen, of Zwartebroek

Slagingskans in Zwartebroek

In Zwartebroek is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Achterveld (1), Amersfoort (47), Barneveld (12), Hoevelaken (3), Hooglanderveen (2), Leusden (15), Nijkerk (5), Nijkerkerveen (1), Putten (6), Voorthuizen (3), en Zwartebroek (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Zwartebroek heb je in Achterveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amersfoort. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amersfoort op 51%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Zwartebroek of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zwartebroek
kaart rijscholen Zwartebroek

Statistieken voor Zwartebroek

1

rijscholen

35%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zwartebroek

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zwartebroek en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zwartebroek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zwartebroek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zwartebroek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zwartebroek?

  Er is 1 rijschool in Zwartebroek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zwartebroek?

  De beste rijschool van Zwartebroek is Autorijschool Sjors met een gemiddeld slagingspercentage van 35%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zwartebroek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zwartebroek is 35%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zwartebroek?

  Een rijles bij een rijschool in Zwartebroek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zwartebroek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Zwartebroek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zwartebroek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zwartebroek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zwartebroek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zwartebroek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.