Rijscholen in Beek

7 rijscholen gevonden in Beek

Ben je op zoek naar een rijschool in Beek of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Beek woont of in de buurt zoals in Beek, Bunde, Einighausen, Elsloo, Geleen, Geulle, Hulsberg, Maastricht-Airport, Meerssen, Moorveld, Munstergeleen, Nuth, Puth, Schimmert, Schinnen, Sittard, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Ulestraten, Urmond, Wijnandsrade, of Windraak, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Beek

Hier tref je een overzicht van alle 7 rijscholen in Beek waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 10% meer kans van slagen bij een rijschool in Beek (67%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Beek gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Beek
kaart rijscholen Beek

Statistieken voor Beek

7

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Beek

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Beek en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Beek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Beek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Beek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Beek?

  Er zijn 7 rijscholen in Beek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Beek?

  De beste rijschool van Beek is autorijschool Cynthia met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Beek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Beek is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Beek?

  Een rijles bij een rijschool in Beek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Beek volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Beek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Beek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Beek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Beek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Beek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.