Rijscholen in Geleen

10 rijscholen gevonden in Geleen

Ben je op zoek naar een rijschool in Geleen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amstenrade, Beek, Bingelrade, Brunssum, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Geulle, Guttecoven, Hoensbroek, Hulsberg, Limbricht, Maastricht-Airport, Merkelbeek, Moorveld, Munstergeleen, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schimmert, Schinnen, Sittard, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Ulestraten, Urmond, Wijnandsrade, of Windraak woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Geleen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Geleen

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 10 rijscholen in Geleen en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Je hebt 11% meer kans van slagen bij een rijschool in Geleen (68%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Geleen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Geleen
kaart rijscholen Geleen

Statistieken voor Geleen

10

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Geleen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Geleen en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Geleen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Geleen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Geleen?

  Er zijn 10 rijscholen in Geleen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Geleen?

  De beste rijschool van Geleen is Rijschool Zelihsen met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Geleen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Geleen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Geleen?

  Een rijles bij een rijschool in Geleen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Geleen volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Geleen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Geleen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Geleen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Geleen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Geleen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.