Rijscholen in Soesterberg

4 rijscholen gevonden in Soesterberg

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Soesterberg of omgeving! Woon je niet in Soesterberg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Soesterberg werken ook in plaatsen als Amersfoort, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, De Bilt, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Leusden, Soest, Soesterberg, of Zeist

Slagingskans in Soesterberg

We hebben 4 rijscholen in Soesterberg voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 61%. Mocht er in Soesterberg geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Amersfoort (47), Bilthoven (1), De Bilt (4), Den Dolder (1), Driebergen-Rijsenburg (4), Leusden (15), Soest (11), Soesterberg (4), en Zeist (23). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Soesterberg aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Soesterberg kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Soesterberg uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amersfoort. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amersfoort op 51%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Soesterberg. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Soesterberg

Statistieken voor Soesterberg

4

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Soesterberg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Soesterberg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Soesterberg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Soesterberg?

  Er zijn 4 rijscholen in Soesterberg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Soesterberg?

  De beste rijschool van Soesterberg is Gemini Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Soesterberg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Soesterberg is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Soesterberg?

  Een rijles bij een rijschool in Soesterberg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Soesterberg volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Soesterberg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Soesterberg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Soesterberg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Soesterberg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Soesterberg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.