Rijscholen in Afferden

1 rijschool gevonden in Afferden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Afferden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Afferden, Dronten, Lelystad, of Swifterbant woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Afferden. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Afferden

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Afferden ook een aantal rijscholen. In Afferden (1), Dronten (11), en Lelystad (31) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Afferden geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Afferden het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 61%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Afferden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Lelystad. Daar zijn 31 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Lelystad op 48%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Afferden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Afferden
kaart rijscholen Afferden

Statistieken voor Afferden

1

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Afferden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Afferden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Afferden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Afferden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Afferden

Rijles in Swifterbant

Veel gestelde vragen over rijlessen in Afferden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Afferden?

  Er is 1 rijschool in Afferden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Afferden?

  De beste rijschool van Afferden is Autorijschool Toby van Dijk met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Afferden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Afferden is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Afferden?

  Een rijles bij een rijschool in Afferden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Afferden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Afferden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Afferden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Afferden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Afferden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Afferden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.