Rijscholen in Arkel

1 rijschool gevonden in Arkel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Arkel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Arkel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Arkel werken ook in plaatsen als Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Boskoop, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Leiden, Leidschendam, Moerkapelle, Nootdorp, Pijnacker, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, of Zoeterwoude

Slagingskans in Arkel

In Arkel is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Arkel (1), Benthuizen (1), Bergschenhoek (9), Berkel en Rodenrijs (12), Bleiswijk (4), Boskoop (6), Hazerswoude Dorp (1), Leiden (32), Leidschendam (10), Moerkapelle (1), Nootdorp (11), Pijnacker (17), Waddinxveen (6), Zevenhuizen (4), Zoetermeer (54), en Zoeterwoude (4) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Hazerswoude Dorp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zoetermeer. Daar zijn 54 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zoetermeer op 53%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Arkel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Arkel

Statistieken voor Arkel

1

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Arkel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Arkel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Arkel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Arkel?

  Er is 1 rijschool in Arkel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Arkel?

  De beste rijschool van Arkel is Rijschool Antonio met een gemiddeld slagingspercentage van 59%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Arkel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Arkel is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Arkel?

  Een rijles bij een rijschool in Arkel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Arkel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Arkel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Arkel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Arkel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Arkel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Arkel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.