Rijscholen in Arnhem

62 rijscholen gevonden in Arnhem

kaart rijscholen Arnhem

Ben je op zoek naar een rijschool in Arnhem of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Arnhem zoals Deelen, Huissen, Oosterbeek, Oosterhout, Rozendaal, Sassenheim, Velp, of Westervoort dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Arnhem heeft in totaal 62 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen. Het gemiddelde slagingspercentage in Arnhem ligt met 52% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Arnhem een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Arnhem
kaart rijscholen Arnhem

Statistieken voor Arnhem

62

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Arnhem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Arnhem en omgeving

alle rijscholen in Arnhem bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Arnhem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Arnhem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Arnhem?

  Er zijn 62 rijscholen in Arnhem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Arnhem?

  De beste rijschool van Arnhem is Autorijschool J.A. van Velzen met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Arnhem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Arnhem is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Arnhem?

  Een rijles bij een rijschool in Arnhem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Arnhem volgen?

  Bij een van de 62 rijscholen in Arnhem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Arnhem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Arnhem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Arnhem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Arnhem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.