Rijscholen in Bathmen

2 rijscholen gevonden in Bathmen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Bathmen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Bathmen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Bathmen werken ook in plaatsen als Bathmen, Colmschate, Deventer, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Lettele, Okkenbroek, of Schalkhaar

Slagingskans in Bathmen

We hebben 2 rijscholen in Bathmen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Bathmen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bathmen (2), Colmschate (1), Deventer (27), en Gorssel (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Bathmen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Bathmen heb je in Bathmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Bathmen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Bathmen
kaart rijscholen Bathmen

Statistieken voor Bathmen

2

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Bathmen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Bathmen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Bathmen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Bathmen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Bathmen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Bathmen?

  Er zijn 2 rijscholen in Bathmen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Bathmen?

  De beste rijschool van Bathmen is Jeroen Littink met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Bathmen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Bathmen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Bathmen?

  Een rijles bij een rijschool in Bathmen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Bathmen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Bathmen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Bathmen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Bathmen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Bathmen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Bathmen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.