Rijscholen in Blokzijl

2 rijscholen gevonden in Blokzijl

Ben je op zoek naar een rijschool in Blokzijl of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baarlo, Blankenham, Giethoorn, Kalenberg, Luttelgeest, Marknesse, Nederland, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Vollenhove, of Wetering woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Blokzijl. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Blokzijl

In Blokzijl hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 75% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarlo (1), Sint Jansklooster (2), en Vollenhove (1) rijscholen gevonden die in Blokzijl rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Blokzijl kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Baarlo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sint Jansklooster. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sint Jansklooster op 67%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Blokzijl. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Blokzijl
kaart rijscholen Blokzijl

Statistieken voor Blokzijl

2

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Blokzijl

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Blokzijl en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Blokzijl en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Blokzijl zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Blokzijl

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Blokzijl?

  Er zijn 2 rijscholen in Blokzijl waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Blokzijl?

  De beste rijschool van Blokzijl is Autorijschool Harm Post met een gemiddeld slagingspercentage van 79%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Blokzijl?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Blokzijl is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Blokzijl?

  Een rijles bij een rijschool in Blokzijl kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Blokzijl volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Blokzijl kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Blokzijl en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Blokzijl rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Blokzijl te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Blokzijl heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.