Rijscholen in Boskoop

6 rijscholen gevonden in Boskoop

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Boskoop of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Boskoop woont of in de buurt zoals in Alphen aan den Rijn, Arkel, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Gelderswoude, Gouda, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Moerkapelle, Moordrecht, Reeuwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, of Zwammerdam, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Boskoop

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in Boskoop en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Boskoop ligt op 67%. Dat is met 10% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Boskoop gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Boskoop
kaart rijscholen Boskoop

Statistieken voor Boskoop

6

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Boskoop

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Boskoop en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Boskoop en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Boskoop zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Boskoop

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Boskoop?

  Er zijn 6 rijscholen in Boskoop waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Boskoop?

  De beste rijschool van Boskoop is PRO-MOTO Rijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Boskoop?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Boskoop is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Boskoop?

  Een rijles bij een rijschool in Boskoop kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Boskoop volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Boskoop kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Boskoop en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Boskoop rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Boskoop te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Boskoop heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.