Rijscholen in Breukelen

4 rijscholen gevonden in Breukelen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Breukelen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Achterveld, Breukelen, Breukeleveen, Haarzuilens, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Maarssen, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Oud-Zuilen, Tienhoven, Utrecht, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, of Wilnis woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Breukelen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Breukelen

We hebben 4 rijscholen in Breukelen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 61%. Mocht er in Breukelen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Achterveld (1), Breukelen (4), Loenen aan de Vecht (1), Loosdrecht (2), Maarssen (12), Utrecht (80), Vinkeveen (1), en Vleuten (17). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Breukelen aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Breukelen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Achterveld uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Breukelen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Breukelen
kaart rijscholen Breukelen

Statistieken voor Breukelen

4

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Breukelen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Breukelen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Breukelen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Breukelen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Breukelen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Breukelen?

  Er zijn 4 rijscholen in Breukelen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Breukelen?

  De beste rijschool van Breukelen is Auto-Motorrijschool Kok met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Breukelen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Breukelen is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Breukelen?

  Een rijles bij een rijschool in Breukelen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Breukelen volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Breukelen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Breukelen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Breukelen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Breukelen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Breukelen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.