Rijscholen in Delden

2 rijscholen gevonden in Delden

Ben je op zoek naar een rijschool in Delden of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Delden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Delden werken ook in plaatsen als Ambt Delden, Bentelo, Borne, Bornerbroek, Delden, Goor, Hengelo, Hertme, of Zenderen

Slagingskans in Delden

Er zijn in Delden 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 61%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Borne (3), Delden (2), Goor (2), Hengelo (20), en Zenderen (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Delden aanbieden.

In Zenderen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 97%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Delden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hengelo. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hengelo op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Delden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Delden
kaart rijscholen Delden

Statistieken voor Delden

2

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Delden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Delden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Delden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Delden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Delden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Delden?

  Er zijn 2 rijscholen in Delden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Delden?

  De beste rijschool van Delden is Verkeersschool Boensma met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Delden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Delden is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Delden?

  Een rijles bij een rijschool in Delden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Delden volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Delden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Delden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Delden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Delden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Delden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.