Rijscholen in Den Haag

235 rijscholen gevonden in Den Haag

Woon je in Den Haag of omgeving en ben je van plan om je rijbewijs te halen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben 235 rijscholen in Den Haag gevonden waar je rijlessen kunt volgen voor je rijbewijs! Het gemiddelde slagingspercentage van deze rijscholen in Den Haag is 45% (het landelijk gemiddelde dat slaagt voor het rijexamen is 57 procent)

Den Haag telt vele rijscholen, maar wat is nou de beste rijschool? Dat is heel eenvoudig te zien in de lijst hieronder. Hier zie je de top 10 van rijscholen in Den Haag waar je rijlessen kunt volgen. Het hebben van goede een fijne rijschool en rijinstructeur is van belang om snel en succesvol te kunnen slagen voor je rijexamens. Wie wil er nou niet het rijbewijs zo snel mogelijk behalen? Ook als je bijvoorbeeld in Scheveningen, Voorburg of Wassenaar woont kan je rijlessen in Den Haag volgen.

De mooie omgeving van Den Haag zorgt er voor dat je tijdens je rijlessen verschillende aspecten van het verkeer mee maakt. Je kunt eenvoudig de snelweg oefenen, maar ook de mooie binnenstad van Den Haag biedt mogelijkheden. Je rijinstructeur zal je de hele omgeving laten zien en wellicht rijd je ook nog een stukje langs de boulevard van Scheveningen.

Je kunt via ons direct een proefles aanvragen zodat je goed weet of de rijschool in Den Haag en rijinstructeur goed bij je passen. Ons advies is ook altijd om te kijken of er een klik is aangezien je heel wat tijd met elkaar doorbrengt voordat je je rijbewijs krijgt. Tussen de 235 rijscholen in Den Haag is er zeker weten één die voor jou geschikt is!

kaart rijscholen Den Haag

Statistieken voor Den Haag

235

rijscholen

45%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Den Haag bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Den Haag zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Den Haag

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Den Haag?

  Er zijn 235 rijscholen in Den Haag waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Den Haag?

  De beste rijschool van Den Haag is Autorijschool Ercan met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Den Haag?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Den Haag is 45%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Den Haag?

  Een rijles bij een rijschool in Den Haag kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Den Haag volgen?

  Bij een van de 235 rijscholen in Den Haag kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Den Haag en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Den Haag rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Den Haag te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Den Haag heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.