Rijscholen in Dronryp

1 rijschool gevonden in Dronryp

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Dronryp of omgeving! Woon je in de buurt van Dronryp zoals Baaium, Baard, Bears, Berltsum, Bitgum, Bitgummole, Blessum, Boer, Boksum, Deinum, Dongjum, Dronryp, Easterlittens, Franeker, Hilaard, Húns, Ingelum, Jellum, Jorwert, Leeuwarden, Leons, Marsum, Menaam, Minnertsga, Peins, Ried, Schalsum, Skingen, Slappeterp, Spannum, Tzum, Tzummarum, Wier, Winsum, Wjelsryp, of Zweins dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Dronryp

We hebben in Dronryp maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Dronryp kunnen kijken, zoals in Deinum (1), Dronryp (1), Franeker (5), Ingelum (1), Leeuwarden (44), Menaam (1), Minnertsga (1), en Winsum (6).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Winsum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Dronryp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dronryp

Statistieken voor Dronryp

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dronryp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dronryp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dronryp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dronryp?

  Er is 1 rijschool in Dronryp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dronryp?

  De beste rijschool van Dronryp is Autorijschool J.S. de Boer met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dronryp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dronryp is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dronryp?

  Een rijles bij een rijschool in Dronryp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dronryp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Dronryp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dronryp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dronryp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dronryp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dronryp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.