Rijscholen in Duiven

10 rijscholen gevonden in Duiven

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Duiven of omgeving! Woon je in de buurt van Duiven zoals Aerdt, Angeren, Arnhem, Babberich, Didam, Doornenburg, Duiven, Giesbeek, Groessen, Huissen, Lathum, Loo, Pannerden, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, of Zevenaar dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Duiven

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 10 rijscholen in Duiven en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Duiven ligt met 63% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Duiven gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Duiven
kaart rijscholen Duiven

Statistieken voor Duiven

10

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Duiven

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Duiven en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Duiven zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Duiven

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Duiven?

  Er zijn 10 rijscholen in Duiven waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Duiven?

  De beste rijschool van Duiven is Motorrijschool Frank Van Gerwen met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Duiven?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Duiven is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Duiven?

  Een rijles bij een rijschool in Duiven kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Duiven volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Duiven kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Duiven en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Duiven rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Duiven te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Duiven heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.