Rijscholen in Elspeet

2 rijscholen gevonden in Elspeet

Ben je op zoek naar een rijschool in Elspeet of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Elspeet, Ermelo, Uddel, of Vierhouten woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Elspeet. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Elspeet

Er zijn in Elspeet 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Elspeet (2), en Ermelo (7) een aantal rijscholen die rijlessen in Elspeet aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Elspeet kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Ermelo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ermelo. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ermelo op 66%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Elspeet. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Elspeet
kaart rijscholen Elspeet

Statistieken voor Elspeet

2

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Elspeet

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Elspeet en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Elspeet en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Elspeet zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Elspeet

Rijles in Uddel Rijles in Vierhouten

Veel gestelde vragen over rijlessen in Elspeet

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Elspeet?

  Er zijn 2 rijscholen in Elspeet waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Elspeet?

  De beste rijschool van Elspeet is Autorijschool Johan Schouten met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Elspeet?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Elspeet is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Elspeet?

  Een rijles bij een rijschool in Elspeet kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Elspeet volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Elspeet kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Elspeet en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Elspeet rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Elspeet te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Elspeet heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.