Rijscholen in Goes

13 rijscholen gevonden in Goes

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Goes of omgeving! Woon je in de buurt van Goes zoals 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Kwadendamme, Nisse, Wemeldinge, Wilhelminadorp, of Wolphaartsdijk dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Goes

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 13 rijscholen in Goes en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 60% doen rijscholen in Goes het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Goes een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Goes
kaart rijscholen Goes

Statistieken voor Goes

13

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Goes

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Goes en omgeving

alle rijscholen in Goes bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Goes zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Goes

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Goes?

  Er zijn 13 rijscholen in Goes waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Goes?

  De beste rijschool van Goes is Autorijschool "Op Weg" met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Goes?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Goes is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Goes?

  Een rijles bij een rijschool in Goes kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Goes volgen?

  Bij een van de 13 rijscholen in Goes kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Goes en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Goes rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Goes te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Goes heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.