Rijscholen in Gorssel

1 rijschool gevonden in Gorssel

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Gorssel of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Gorssel woont of in de buurt zoals in Bathmen, Colmschate, Deventer, Eefde, Empe, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Schalkhaar, Steenenkamer, Twello, Voorst, Wilp, of Zutphen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Gorssel

In Gorssel is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Bathmen (2), Colmschate (1), Deventer (27), Eefde (3), Empe (1), Gorssel (1), Twello (2), Voorst (1), en Zutphen (12) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Gorssel heb je in Empe. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Deventer. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Deventer op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Gorssel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Gorssel

Statistieken voor Gorssel

1

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gorssel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gorssel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gorssel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gorssel?

  Er is 1 rijschool in Gorssel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gorssel?

  De beste rijschool van Gorssel is Autorijschool Klaas van Proosdij met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gorssel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gorssel is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gorssel?

  Een rijles bij een rijschool in Gorssel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gorssel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Gorssel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gorssel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gorssel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gorssel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gorssel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.