Rijscholen in Heel

1 rijschool gevonden in Heel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Heel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Heel zoals Baexem, Beegden, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herten, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Linne, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Ohé en Laak, Roermond, Sint Joost, Sint Odiliënberg, Stevensweert, Thorn, of Wessem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Heel

In Heel is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Baexem (1), Beegden (2), Echt (3), Haelen (1), Heel (1), Herten (2), Heythuysen (1), Linne (2), Maasbracht (2), Roermond (21), Sint Odiliënberg (1), Thorn (2), en Wessem (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Wessem het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Heel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Heel of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Heel
kaart rijscholen Heel

Statistieken voor Heel

1

rijscholen

100%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Heel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Heel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heel?

  Er is 1 rijschool in Heel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heel?

  De beste rijschool van Heel is Verkeersschool Heythuyzen B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heel is 100%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heel?

  Een rijles bij een rijschool in Heel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Heel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.