Rijscholen in Heusden

1 rijschool gevonden in Heusden

Ben je op zoek naar een rijschool in Heusden of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Heusden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Heusden werken ook in plaatsen als Aalst, Ammerzoden, Babyloniënbroek, Bern, Delwijnen, Den Bosch, Drongelen, Drunen, Eethen, Elshout, Genderen, Haarsteeg, Heusden, Kaatsheuvel, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwkuijk, Poederoijen, Sprang-Capelle, Veen, Vlijmen, Waalwijk, Well, of Wijk en Aalburg

Slagingskans in Heusden

In Heusden is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Aalst (1), Ammerzoden (3), Den Bosch (34), Drunen (3), Haarsteeg (1), Heusden (1), Kaatsheuvel (4), Kerkwijk (1), Nieuwkuijk (1), Sprang-Capelle (1), Vlijmen (9), Waalwijk (13), en Wijk en Aalburg (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Haarsteeg het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 69%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Heusden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Heusden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Heusden

Statistieken voor Heusden

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heusden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heusden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heusden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heusden?

  Er is 1 rijschool in Heusden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heusden?

  De beste rijschool van Heusden is Rijschool Chris-Jan Lintermans met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heusden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heusden is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heusden?

  Een rijles bij een rijschool in Heusden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heusden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Heusden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heusden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heusden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heusden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heusden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.