Rijscholen in Koekange

2 rijscholen gevonden in Koekange

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Koekange of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Koekange, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koekange werken ook in plaatsen als Broekhuizen, De Schiphorst, De Wijk, Echten, Hoogeveen, IJhorst, Koekange, Meppel, Rogat, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen, of Zuidwolde

Slagingskans in Koekange

In Koekange hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in De Wijk (2), Hoogeveen (17), IJhorst (1), Koekange (2), Meppel (16), en Zuidwolde (2) rijscholen gevonden die in Koekange rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Koekange kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar De Wijk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoogeveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoogeveen op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Koekange. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Koekange
kaart rijscholen Koekange

Statistieken voor Koekange

2

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Koekange

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Koekange en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Koekange en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Koekange zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Koekange

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Koekange?

  Er zijn 2 rijscholen in Koekange waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Koekange?

  De beste rijschool van Koekange is Rijschool Aquilla met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Koekange?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Koekange is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Koekange?

  Een rijles bij een rijschool in Koekange kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Koekange volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Koekange kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Koekange en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Koekange rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Koekange te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Koekange heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.