Rijscholen in Leiden

Top 10 rijscholen voor rijles in Leiden

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.1581881,4.4912006

Rijles in Leiden volgen

kaart rijscholen Leiden

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Leiden of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Leiden zoals Gelderswoude, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Oud-Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Woubrugge, of Zoeterwoude dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Leiden

In Leiden zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 32 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Gemiddeld slagen er met 59% in Leiden iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 2% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Leiden een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!