Rijscholen in Lemele

Top 10 rijscholen voor rijles in Lemele

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4541351,6.4163371

Rijles in Lemele volgen

kaart rijscholen Lemele

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Lemele of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Lemele, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Lemele werken ook in plaatsen als Dalmsholte, Den Ham, Giethmen, Hellendoorn, Lemele, Lemelerveld, Luttenberg, Ommen, Vilsteren, of Vroomshoop

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lemele

Omdat er in Lemele geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Den Ham (1), Hellendoorn (2), Ommen (4), en Vroomshoop (1) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Lemele heb je in Hellendoorn. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ommen. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Ommen op 72%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Lemele. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!