Rijscholen in Liempde

1 rijschool gevonden in Liempde

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Liempde of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Best, Boxtel, Esch, Gemonde, Liempde, Oirschot, Schijndel, Sint-Oedenrode, of Son woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Liempde. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Liempde

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Liempde ook een aantal rijscholen. In Best (9), Boxtel (9), Gemonde (2), Liempde (1), Oirschot (3), Schijndel (8), Sint-Oedenrode (3), en Son (4) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Liempde geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Liempde het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Liempde.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Boxtel. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Boxtel op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Liempde of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Liempde
kaart rijscholen Liempde

Statistieken voor Liempde

1

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Liempde

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Liempde en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Liempde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Liempde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Liempde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Liempde?

  Er is 1 rijschool in Liempde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Liempde?

  De beste rijschool van Liempde is Rijschool Van Houtum met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Liempde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Liempde is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Liempde?

  Een rijles bij een rijschool in Liempde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Liempde volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Liempde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Liempde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Liempde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Liempde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Liempde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.