Rijscholen in Liempde

Top 10 rijscholen voor rijles in Liempde

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.569362,5.3723188

Rijles in Liempde volgen

kaart rijscholen Liempde

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Liempde of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Best, Boxtel, Esch, Gemonde, Liempde, Oirschot, Schijndel, Sint-Oedenrode, of Son woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Liempde. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Liempde

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Liempde ook een aantal rijscholen. In Best (9), Boxtel (9), Gemonde (2), Liempde (1), Oirschot (3), Schijndel (8), Sint-Oedenrode (3), en Son (4) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Liempde geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Liempde het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Liempde.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Boxtel. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Boxtel op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Liempde of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!