Rijscholen in Lienden

4 rijscholen gevonden in Lienden

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Lienden of omgeving! Woon je in de buurt van Lienden zoals Amerongen, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Elst, IJzendoorn, Ingen, Kesteren, Lienden, Maurik, Ochten, Ommeren, Opheusden, Rhenen, Tiel, of Veenendaal dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Lienden

In Lienden hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 67% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Beneden-Leeuwen (3), Boven-Leeuwen (1), Druten (1), Eck en Wiel (1), Elst (10), Lienden (4), Maurik (1), Ochten (2), Opheusden (1), Rhenen (3), Tiel (23), en Veenendaal (16) rijscholen gevonden die in Lienden rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Lienden heb je in Maurik. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tiel. Daar zijn 23 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tiel op 65%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Lienden. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Lienden
kaart rijscholen Lienden

Statistieken voor Lienden

4

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Lienden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Lienden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Lienden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Lienden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Lienden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Lienden?

  Er zijn 4 rijscholen in Lienden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Lienden?

  De beste rijschool van Lienden is Autorijschool Van Estrik met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Lienden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Lienden is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Lienden?

  Een rijles bij een rijschool in Lienden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Lienden volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Lienden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Lienden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Lienden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Lienden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Lienden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.