Rijscholen in Limmen

Top 10 rijscholen voor rijles in Limmen

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.5715831,4.6942467

Rijles in Limmen volgen

kaart rijscholen Limmen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Limmen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Akersloot, Alkmaar, Castricum, De Woude, Driehuizen, Egmond aan Den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Heemskerk, Heiloo, Limmen, Markenbinnen, Starnmeer, Uitgeest, West-Graftdijk, Winkel, of Zuidschermer woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Limmen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Limmen

Er zijn in Limmen 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 71%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Akersloot (3), Alkmaar (30), Castricum (7), Egmond aan Den Hoef (1), Egmond aan Zee (1), Heemskerk (16), Heiloo (3), Limmen (3), Uitgeest (5), en Winkel (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Limmen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Limmen heb je in Limmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Limmen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!