Rijscholen in Lollum

Top 10 rijscholen voor rijles in Lollum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1258912,5.5309636

Rijles in Lollum volgen

kaart rijscholen Lollum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Lollum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Lollum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Lollum werken ook in plaatsen als Achlum, Arum, Baaium, Berltsum, Bolsward, Burgwerd, Easterein, Franeker, Harlingen, Hartwerd, Herbaijum, Hichtum, Hidaard, Hinnaard, Hitzum, Iens, Itens, Kimswerd, Kûbaard, Lollum, Longerhouw, Midlum, Pingjum, Schettens, Schraard, Spannum, Tzum, Waaksens, Winsum, Witmarsum, Wjelsryp, of Wommels

Hoogste kans van slagen in de buurt van Lollum

Er is geen rijschool in Lollum gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Bolsward (4), Burgwerd (1), Franeker (5), Harlingen (6), Midlum (2), Winsum (6), en Wommels (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

In Winsum ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 69%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Lollum.

Mocht je in Lollum wonen, dan is Winsum de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 6 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 69% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Lollum. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!