Rijscholen in Maarssen

12 rijscholen gevonden in Maarssen

Ben je op zoek naar een rijschool in Maarssen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Austerlitz, Breukelen, Breukeleveen, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Kockengen, Maarssen, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Oud-Zuilen, Tienhoven, Utrecht, Vleuten, Westbroek, of Woerden woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Maarssen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Maarssen

Hier tref je een overzicht van alle 12 rijscholen in Maarssen waaruit je kunt kiezen.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Maarssen ligt met 68% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Maarssen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maarssen

Statistieken voor Maarssen

12

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Maarssen bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maarssen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maarssen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maarssen?

  Er zijn 12 rijscholen in Maarssen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maarssen?

  De beste rijschool van Maarssen is Rijportaal met een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maarssen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maarssen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maarssen?

  Een rijles bij een rijschool in Maarssen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maarssen volgen?

  Bij een van de 12 rijscholen in Maarssen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maarssen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maarssen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maarssen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maarssen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.