Rijscholen in Made

Top 10 rijscholen voor rijles in Made

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.5817618,4.5283895

Rijles in Made volgen

kaart rijscholen Made

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Made of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Made woont of in de buurt zoals in Bosschenhoofd, Etten-Leur, Fijnaart, Hoeven, Made, Moerdijk, Noordhoek, Oud Gastel, Oudenbosch, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Stampersgat, Standdaarbuiten, of Zegge, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Made

Er zijn in Made 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Etten-Leur (18), Fijnaart (1), Hoeven (3), Made (2), Moerdijk (1), Oud Gastel (3), Roosendaal (14), Rucphen (1), Sint Willebrord (5), Sprundel (1), en Standdaarbuiten (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Made aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Made heb je in Standdaarbuiten. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Etten-Leur. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Etten-Leur op 45%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Made. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!