Rijscholen in Makkinga

Top 10 rijscholen voor rijles in Makkinga

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.980487,6.2173244

Rijles in Makkinga volgen

kaart rijscholen Makkinga

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Makkinga of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Balk, Boijl, Donkerbroek, Elsloo, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterwolde, Wijnjewoude, of Zorgvlied woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Makkinga. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Makkinga

Er is geen rijschool in Makkinga gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Balk (2), Elsloo (2), Jubbega (1), en Oosterwolde (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Makkinga voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Elsloo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterwolde. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Oosterwolde op 40%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Makkinga. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!