Rijscholen in Middelburg

16 rijscholen gevonden in Middelburg

Ben je op zoek naar een rijschool in Middelburg of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Middelburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Middelburg werken ook in plaatsen als Arnemuiden, Biggekerke, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Middelburg, Nieuw en Sint Joosland, Oost-Souburg, Ritthem, Serooskerke, Veere, Vlissingen, of Zoutelande

Slagingskans in Middelburg

Hier tref je een overzicht van alle 16 rijscholen in Middelburg waaruit je kunt kiezen.

De kans van slagen voor je eerste keer afrijden ligt bij een rijschool in Middelburg iets lager dan in de rest van Nederland. Het slagingspercentage ligt hier op een gemiddelde van 56%. Dat is 1% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Informeer dus goed voor een rijschool in Middelburg zodat je de juiste kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Middelburg een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Middelburg

Statistieken voor Middelburg

16

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Middelburg bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Middelburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Middelburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Middelburg?

  Er zijn 16 rijscholen in Middelburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Middelburg?

  De beste rijschool van Middelburg is Auto- en Motorrijschool "Actief" met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Middelburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Middelburg is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Middelburg?

  Een rijles bij een rijschool in Middelburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Middelburg volgen?

  Bij een van de 16 rijscholen in Middelburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Middelburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Middelburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Middelburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Middelburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.