Rijscholen in Nootdorp

11 rijscholen gevonden in Nootdorp

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Nootdorp of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Nootdorp zoals Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Delft, Den Haag, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Leiderdorp, Leidschendam, Moerkapelle, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg, Zevenhuizen, Zoetermeer, of Zoeterwoude dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nootdorp

Hier tref je een overzicht van alle 11 rijscholen in Nootdorp waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Nootdorp ligt op 57%. Dat is gelijk aan het landelijk gemiddelde van mensen die slagen voor hun rijexamen.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Nootdorp een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nootdorp
kaart rijscholen Nootdorp

Statistieken voor Nootdorp

11

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nootdorp

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nootdorp en omgeving

alle rijscholen in Nootdorp bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nootdorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nootdorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nootdorp?

  Er zijn 11 rijscholen in Nootdorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nootdorp?

  De beste rijschool van Nootdorp is 4-Sure met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nootdorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nootdorp is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nootdorp?

  Een rijles bij een rijschool in Nootdorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nootdorp volgen?

  Bij een van de 11 rijscholen in Nootdorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nootdorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nootdorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nootdorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nootdorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.