Rijscholen in Opmeer

2 rijscholen gevonden in Opmeer

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Opmeer of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 't Veld, Aartswoud, Abbekerk, Benningbroek, De Weere, Heerhugowaard, Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Lutjewinkel, Nibbixwoud, Nieuwe Niedorp, Obdam, Opmeer, Oude-Niedorp, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Waarland, Winkel, Wognum, of Zuidermeer woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Opmeer. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Opmeer

In Opmeer hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 36% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in De Weere (1), Heerhugowaard (21), Hensbroek (1), Hoogwoud (1), Nieuwe Niedorp (2), Opmeer (2), Waarland (1), Winkel (1), en Wognum (4) rijscholen gevonden die in Opmeer rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Opmeer heb je in Wognum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerhugowaard. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerhugowaard op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Opmeer. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Opmeer
kaart rijscholen Opmeer

Statistieken voor Opmeer

2

rijscholen

36%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Opmeer

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Opmeer en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Opmeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Opmeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Opmeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Opmeer?

  Er zijn 2 rijscholen in Opmeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Opmeer?

  De beste rijschool van Opmeer is Rijschool Opmeer met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Opmeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Opmeer is 36%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Opmeer?

  Een rijles bij een rijschool in Opmeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Opmeer volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Opmeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Opmeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Opmeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Opmeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Opmeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.