Rijscholen in Oudorp

1 rijschool gevonden in Oudorp

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oudorp of omgeving! Of je nou in Oudorp woont of in de buurt zoals in Akersloot, Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Driehuizen, Grootschermer, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Noord-Scharwoude, Noordeinde, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras, Stompetoren, Ursem, Winkel, Zuid-Scharwoude, of Zuidschermer, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Oudorp

In Oudorp is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Akersloot (3), Alkmaar (30), Bergen (3), Grootschermer (1), Heerhugowaard (21), Heiloo (3), Koedijk (1), Noord-Scharwoude (2), Oudorp (1), Stompetoren (1), Winkel (1), en Zuid-Scharwoude (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Noord-Scharwoude uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oudorp of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oudorp
kaart rijscholen Oudorp

Statistieken voor Oudorp

1

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oudorp

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oudorp en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oudorp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oudorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oudorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oudorp?

  Er is 1 rijschool in Oudorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oudorp?

  De beste rijschool van Oudorp is Autorijschool Van der Weijden met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oudorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oudorp is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oudorp?

  Een rijles bij een rijschool in Oudorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oudorp volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oudorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oudorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oudorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oudorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oudorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.