Rijscholen in Petten

2 rijscholen gevonden in Petten

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Petten of omgeving! Woon je niet in Petten, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Petten werken ook in plaatsen als Burgerbrug, Groet, Petten, Schagerbrug, Schoorl, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Tuitjenhorn, of Warmenhuizen

Slagingskans in Petten

Er zijn in Petten 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 63%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Petten (2), Schoorl (1), Tuitjenhorn (1), en Warmenhuizen (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Petten aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Petten kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Tuitjenhorn uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Petten. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Petten op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Petten. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Petten

Statistieken voor Petten

2

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Petten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Petten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Petten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Petten?

  Er zijn 2 rijscholen in Petten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Petten?

  De beste rijschool van Petten is Autorijschool Bob Antonisse met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Petten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Petten is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Petten?

  Een rijles bij een rijschool in Petten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Petten volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Petten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Petten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Petten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Petten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Petten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.