Rijscholen in Poeldijk

1 rijschool gevonden in Poeldijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Poeldijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Poeldijk woont of in de buurt zoals in 's-Gravenzande, De Lier, Den Haag, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rijswijk, Ter Heijde, of Wateringen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Poeldijk

In Poeldijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals 's-Gravenzande (12), De Lier (3), Den Haag (235), Hoek van Holland (1), Honselersdijk (3), Kwintsheul (3), Maassluis (14), Monster (3), Naaldwijk (6), Poeldijk (1), Rijswijk (36), en Wateringen (4) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Kwintsheul het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Poeldijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Haag. Daar zijn 235 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Haag op 45%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Poeldijk of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Poeldijk
kaart rijscholen Poeldijk

Statistieken voor Poeldijk

1

rijscholen

47%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Poeldijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Poeldijk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Poeldijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Poeldijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Poeldijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Poeldijk?

  Er is 1 rijschool in Poeldijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Poeldijk?

  De beste rijschool van Poeldijk is Autorijschool Rob Vreugdenhil met een gemiddeld slagingspercentage van 47%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Poeldijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Poeldijk is 47%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Poeldijk?

  Een rijles bij een rijschool in Poeldijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Poeldijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Poeldijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Poeldijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Poeldijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Poeldijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Poeldijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.