Rijscholen in Putten

6 rijscholen gevonden in Putten

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Putten of omgeving! Of je nou in Putten woont of in de buurt zoals in Ermelo, Garderen, Harderwijk, of Putten, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Putten

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in Putten en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 58% doen rijscholen in Putten het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Putten een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Putten
kaart rijscholen Putten

Statistieken voor Putten

6

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Putten

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Putten en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Putten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Putten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Putten

Rijles in Ermelo Rijles in Garderen

Veel gestelde vragen over rijlessen in Putten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Putten?

  Er zijn 6 rijscholen in Putten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Putten?

  De beste rijschool van Putten is Verkeersschool Gert van Beek met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Putten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Putten is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Putten?

  Een rijles bij een rijschool in Putten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Putten volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Putten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Putten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Putten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Putten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Putten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.