Rijscholen in Riel

1 rijschool gevonden in Riel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Riel of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alphen, Drunen, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Riel, Rijen, Rijsbergen, Tilburg, of Vlijmen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Riel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Riel

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Riel ook een aantal rijscholen. In Alphen (2), Drunen (3), Gilze (2), Goirle (8), Hilvarenbeek (2), Riel (1), Rijen (2), Rijsbergen (4), Tilburg (84), en Vlijmen (9) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Riel geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Riel heb je in Riel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 93%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tilburg. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tilburg op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Riel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Riel
kaart rijscholen Riel

Statistieken voor Riel

1

rijscholen

93%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Riel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Riel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Riel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Riel?

  Er is 1 rijschool in Riel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Riel?

  De beste rijschool van Riel is Motorrijschool Motori met een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Riel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Riel is 93%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Riel?

  Een rijles bij een rijschool in Riel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Riel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Riel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Riel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Riel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Riel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Riel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.