Rijscholen in Schalsum

Top 10 rijscholen voor rijles in Schalsum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1981155,5.572159

Rijles in Schalsum volgen

kaart rijscholen Schalsum

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Schalsum of omgeving! Woon je niet in Schalsum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Schalsum werken ook in plaatsen als Baaium, Berltsum, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Herbaijum, Hitzum, Húns, Klooster-Lidlum, Menaam, Midlum, Minnertsga, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Skingen, Slappeterp, Spannum, Tzum, Tzummarum, Wier, Wijnaldum, Winsum, Wjelsryp, of Zweins

Hoogste kans van slagen in de buurt van Schalsum

Omdat er in Schalsum geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Dronryp (1), Franeker (5), Menaam (1), Midlum (2), Minnertsga (1), en Winsum (6) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Schalsum heb je in Winsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Winsum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Winsum op 69%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Schalsum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!