Rijscholen in Schinnen

1 rijschool gevonden in Schinnen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Schinnen of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Schinnen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Schinnen werken ook in plaatsen als Amstenrade, Beek, Bingelrade, Brunssum, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Hulsberg, Jabeek, Maastricht-Airport, Merkelbeek, Munstergeleen, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schimmert, Schinnen, Schinveld, Sittard, Spaubeek, Sweikhuizen, Wijnandsrade, of Windraak

Slagingskans in Schinnen

We hebben in Schinnen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Schinnen kunnen kijken, zoals in Beek (7), Brunssum (6), Elsloo (2), Geleen (10), Heerlen (25), Hoensbroek (4), Hulsberg (2), Merkelbeek (2), Munstergeleen (1), Schinnen (1), Schinveld (1), Sittard (7), Spaubeek (1), en Wijnandsrade (3).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Schinnen heb je in Wijnandsrade. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Schinnen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Schinnen
kaart rijscholen Schinnen

Statistieken voor Schinnen

1

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Schinnen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Schinnen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Schinnen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Schinnen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Schinnen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Schinnen?

  Er is 1 rijschool in Schinnen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Schinnen?

  De beste rijschool van Schinnen is Autorijschool P. Cuijpers met een gemiddeld slagingspercentage van 43%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Schinnen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Schinnen is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Schinnen?

  Een rijles bij een rijschool in Schinnen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Schinnen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Schinnen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Schinnen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Schinnen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Schinnen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Schinnen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.