Rijscholen in Silvolde

6 rijscholen gevonden in Silvolde

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Silvolde of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Silvolde, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Silvolde werken ook in plaatsen als Azewijn, Breedenbroek, De Heurne, Doetinchem, Etten, Gaanderen, Gendringen, Megchelen, Netterden, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsselder-Veldhunten, Varsseveld, Vethuizen, Voorst, of Westendorp

Slagingskans in Silvolde

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Silvolde waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Silvolde ligt op 67%. Dat is met 10% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Silvolde een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Silvolde
kaart rijscholen Silvolde

Statistieken voor Silvolde

6

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Silvolde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Silvolde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Silvolde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Silvolde?

  Er zijn 6 rijscholen in Silvolde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Silvolde?

  De beste rijschool van Silvolde is Autorijschool Han Vink met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Silvolde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Silvolde is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Silvolde?

  Een rijles bij een rijschool in Silvolde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Silvolde volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Silvolde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Silvolde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Silvolde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Silvolde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Silvolde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.