Rijscholen in Someren

5 rijscholen gevonden in Someren

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Someren of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Someren zoals Asten, Helmond, Heusden, Lierop, Ommel, Oudheusden, Someren, of Vlierden dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Someren

Hier tref je een overzicht van alle 5 rijscholen in Someren waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld doen rijscholen het in Someren iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. Hier ligt het slagingspercentage gemiddeld 3% lager.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Someren een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Someren
kaart rijscholen Someren

Statistieken voor Someren

5

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Someren

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Someren en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Someren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Someren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Someren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Someren?

  Er zijn 5 rijscholen in Someren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Someren?

  De beste rijschool van Someren is Tonny's Autorijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Someren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Someren is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Someren?

  Een rijles bij een rijschool in Someren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Someren volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Someren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Someren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Someren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Someren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Someren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.