Rijscholen in Susteren

6 rijscholen gevonden in Susteren

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Susteren of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Born, Buchten, Echt, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Koningsbosch, Limbricht, Nieuwstadt, Obbicht, Ohé en Laak, Papenhoven, Posterholt, Roosteren, Sint Joost, Sittard, Stevensweert, of Susteren woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Susteren. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Susteren

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Susteren waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 18% meer kans van slagen bij een rijschool in Susteren (75%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Susteren een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Susteren
kaart rijscholen Susteren

Statistieken voor Susteren

6

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Susteren

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Susteren en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Susteren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Susteren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Susteren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Susteren?

  Er zijn 6 rijscholen in Susteren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Susteren?

  De beste rijschool van Susteren is H.W.J. Konickx met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Susteren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Susteren is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Susteren?

  Een rijles bij een rijschool in Susteren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Susteren volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Susteren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Susteren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Susteren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Susteren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Susteren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.