Rijscholen in Swalmen

1 rijschool gevonden in Swalmen

Ben je op zoek naar een rijschool in Swalmen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Swalmen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Swalmen werken ook in plaatsen als Beesel, Buggenum, Haelen, Horn, Kessel, Neer, Nunhem, Reuver, Roermond, of Swalmen

Slagingskans in Swalmen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Swalmen ook een aantal rijscholen. In Haelen (1), Reuver (2), Roermond (21), en Swalmen (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Swalmen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Reuver uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Swalmen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Swalmen

Statistieken voor Swalmen

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Swalmen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Swalmen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Swalmen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Swalmen?

  Er is 1 rijschool in Swalmen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Swalmen?

  De beste rijschool van Swalmen is V.O.F. Autorijschool "Hennie" met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Swalmen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Swalmen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Swalmen?

  Een rijles bij een rijschool in Swalmen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Swalmen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Swalmen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Swalmen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Swalmen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Swalmen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Swalmen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.