Rijscholen in Tilburg

84 rijscholen gevonden in Tilburg

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Tilburg of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Tilburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Tilburg werken ook in plaatsen als Berkel-Enschot, Biezenmortel, De Moer, Drunen, Goirle, Heukelom, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg, of Udenhout

Slagingskans in Tilburg

In Tilburg zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 84 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Rijscholen in Tilburg doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 56% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 1% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Tilburg dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Tilburg een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tilburg

Statistieken voor Tilburg

84

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Tilburg bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tilburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tilburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tilburg?

  Er zijn 84 rijscholen in Tilburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tilburg?

  De beste rijschool van Tilburg is Autorijschool Monique met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tilburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tilburg is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tilburg?

  Een rijles bij een rijschool in Tilburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tilburg volgen?

  Bij een van de 84 rijscholen in Tilburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tilburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tilburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tilburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tilburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.