Rijscholen in Urmond

3 rijscholen gevonden in Urmond

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Urmond of omgeving! Woon je in de buurt van Urmond zoals Beek, Born, Buchten, Einighausen, Elsloo, Geleen, Geulle, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Maastricht-Airport, Moorveld, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven, Puth, Sittard, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, of Urmond dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Urmond

Er zijn in Urmond 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 74%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Beek (7), Born (3), Elsloo (2), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Munstergeleen (1), Nieuwstadt (1), Sittard (7), Spaubeek (1), Stein (3), en Urmond (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Urmond aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Urmond heb je in Born. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Urmond. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Urmond
kaart rijscholen Urmond

Statistieken voor Urmond

3

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Urmond

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Urmond en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Urmond en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Urmond zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Urmond

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Urmond?

  Er zijn 3 rijscholen in Urmond waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Urmond?

  De beste rijschool van Urmond is Rijschool Huisman met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Urmond?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Urmond is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Urmond?

  Een rijles bij een rijschool in Urmond kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Urmond volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Urmond kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Urmond en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Urmond rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Urmond te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Urmond heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.