Rijscholen in Venray

15 rijscholen gevonden in Venray

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Venray of omgeving! Woon je in de buurt van Venray zoals Castenray, Geysteren, Heide, Holthees, Leunen, Maashees, Meerlo, Merselo, Oirlo, Oostrum, Overloon, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum, of Ysselsteyn dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Venray

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 15 rijscholen in Venray en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld slagen er met 59% in Venray iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 2% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Venray gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Venray

Statistieken voor Venray

15

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Venray bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Venray zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Venray

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Venray?

  Er zijn 15 rijscholen in Venray waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Venray?

  De beste rijschool van Venray is Autorijschool Ton Pelzer met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Venray?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Venray is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Venray?

  Een rijles bij een rijschool in Venray kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Venray volgen?

  Bij een van de 15 rijscholen in Venray kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Venray en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Venray rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Venray te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Venray heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.