Rijscholen in Wijchen

11 rijscholen gevonden in Wijchen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wijchen of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Escharen, Ewijk, Grave, Hernen, Herpen, Leur, Malden, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Overasselt, Ravenstein, Reek, Velp, of Wijchen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wijchen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wijchen

Hier tref je een overzicht van alle 11 rijscholen in Wijchen waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld slagen er met 59% in Wijchen iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 2% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Wijchen gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wijchen
kaart rijscholen Wijchen

Statistieken voor Wijchen

11

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wijchen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wijchen en omgeving

alle rijscholen in Wijchen bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijchen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijchen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijchen?

  Er zijn 11 rijscholen in Wijchen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijchen?

  De beste rijschool van Wijchen is Autorijschool Gremmen met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijchen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijchen is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijchen?

  Een rijles bij een rijschool in Wijchen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijchen volgen?

  Bij een van de 11 rijscholen in Wijchen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijchen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijchen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijchen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijchen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.