Rijscholen in Winkel

1 rijschool gevonden in Winkel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Winkel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Winkel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Winkel werken ook in plaatsen als Akersloot, Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Driehuizen, Egmond aan Den Hoef, Egmond-Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras, Stompetoren, Zuid-Scharwoude, of Zuidschermer

Slagingskans in Winkel

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Winkel ook een aantal rijscholen. In Akersloot (3), Alkmaar (30), Bergen (3), Egmond aan Den Hoef (1), Heerhugowaard (21), Heiloo (3), Koedijk (1), Limmen (3), Oudorp (1), Stompetoren (1), en Zuid-Scharwoude (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Winkel geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Limmen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Winkel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Winkel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Winkel
kaart rijscholen Winkel

Statistieken voor Winkel

1

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Winkel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Winkel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Winkel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Winkel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Winkel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Winkel?

  Er is 1 rijschool in Winkel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Winkel?

  De beste rijschool van Winkel is Barry Sweep met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Winkel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Winkel is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Winkel?

  Een rijles bij een rijschool in Winkel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Winkel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Winkel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Winkel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Winkel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Winkel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Winkel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.