Rijscholen in Winkel

Top 10 rijscholen voor rijles in Winkel

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.6336643,4.7510326

Rijles in Winkel volgen

kaart rijscholen Winkel

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Winkel of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Winkel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Winkel werken ook in plaatsen als Akersloot, Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Driehuizen, Egmond aan Den Hoef, Egmond-Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras, Stompetoren, Zuid-Scharwoude, of Zuidschermer

Slagingskans in Winkel

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Winkel ook een aantal rijscholen. In Akersloot (3), Alkmaar (30), Bergen (3), Egmond aan Den Hoef (1), Heerhugowaard (21), Heiloo (3), Koedijk (1), Limmen (3), Oudorp (1), Stompetoren (1), en Zuid-Scharwoude (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Winkel geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Limmen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Winkel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Winkel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!