Rijscholen in Winsum

6 rijscholen gevonden in Winsum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Winsum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Winsum woont of in de buurt zoals in Baaium, Baard, Bears, Berltsum, Blessum, Boksum, Britswert, Deinum, Dronryp, Easterein, Easterlittens, Franeker, Hilaard, Hinnaard, Hitzum, Húns, Iens, Itens, Jellum, Jorwert, Kûbaard, Leons, Lollum, Lutkewierum, Mantgum, Menaam, Peins, Reahûs, Rien, Schalsum, Skingen, Slappeterp, Spannum, Tzum, Waaksens, Weidum, Wieuwerd, Winsum, Wjelsryp, Wommels, of Zweins, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Winsum

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 6 rijscholen in Winsum en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Winsum ligt op 69%. Dat is met 12% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Winsum een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Winsum

Statistieken voor Winsum

6

rijscholen

69%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Winsum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Winsum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Winsum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Winsum?

  Er zijn 6 rijscholen in Winsum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Winsum?

  De beste rijschool van Winsum is Rijschool Koster met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Winsum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Winsum is 69%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Winsum?

  Een rijles bij een rijschool in Winsum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Winsum volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Winsum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Winsum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Winsum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Winsum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Winsum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.